News

Cu dureri de spate, Liviu Varciu a ajuns in spital

Scris de Administrator

Liviu Varciu si-a inceput anul in spital. Actorul a fost supus unui control medical intr-un spital din Sibiu si a primit recomandare din partea medicilor sa se trateze la Ocna Sibiului.

Liviu Varciu mai are aproape doua luni pana sa implineasca 30 de ani, insa probleme de sanatate a inceput sa ii dea déjà de furca.

In prima zi a anului, actorul a vizitat cabinetul unui spital din Sibiu. Avand probleme mai vechi cu spatele si suferind de dureri din ce in ce mai acute, in special dupa orele de filmare ale programului de Revelion, unde a stat tot timpul in picioare, Varciu a vizitat un medic din Sibiu care i-a prescris un tratament la Ocna Sibiului.

“Am incercat sa imi ridic fiica (pe Carmina, de 9 ani – n.r.) in brate si am ramas intepenit. Voi urma un tratament de 14 zile la Ocna Sibiului, unde voi face masaje, infiltratii, electrostimulare si bai. Momentan, nu stiu care e diagnosticul exact. O sa-l aflu dupa un RMN, pe care- l voi face zilele acestea. Sper ca nu va trebui sa ma operez”, a declarat Varciu, pentru Libertatea.

Scrie un comentariu