News

Dupa ce era sa fie executat silit, Liviu Varciu a scapat de datorii! Afla cum!

Scris de Christian Stan

Liviu Varciu era la un pas sa fie executat silit pentru ca nu si-a mai platit ratele la apartamentul in care locuieste de la inceputul anului. Dupa ce a reusit sa-si achite datoria pentru casa, Liviu a ajuns din nou in atentia executorilor datorita facturii sale urias la telefonul mobil. Liviu insa a reusit sa stranga bani sa-si plateasca toate datoriile, iar acum poate sa doarma linistit.

Viata de „crai de Capitala” nu este una usoara, iar un astfel de titlul se intretine cu cheltuieli pe masura. Domnisoarele pe care incearca sa le cucereasca Liviu in fiecare saptamana sunt o „gaura neagra” din punctul de vedere al cheltuielilor, astfel ca artistul devenit actor era cat pe ce sa fie executat silit de catre banci.

Mai intai, craiul a ajuns in atentia executorilor judecatoresti pentru ca nu isi mai platise de luni bune ratele la banci pentru apartamentul cumparat cu un credit de 200.000 de euro.

Varciu s-a plans in stanga si in dreapta ca nu mai are bani de credit, insa solutia salvatoare a venit tocmai de la PRO TV, actorul primind un onorariu consistent pentru prezenta sa in show-ul „Serviti, va rog!”.

De curand insa, Varciu a ajuns din nou in atentia unei firme de recuperari creante pentru ca omis sa isi plateasca o datorie de mai multe mii de lei la o companie de telefonie mobila. Tot joburile de la PRO TV au fost colacul de salvare si de aceasta data, astfel ca acum Varciu este liber sa o ia de la capat cu noi datorii.

Scrie un comentariu