News

Livia Dila a dat toti banii cersetorilor din Bucuresti

Scris de Sorin Dutoiu

Livia Dila, prezentatoarea stirilor de la TVR2, si-a dat toti banii cersetorilor atunci cand a ajuns pentru prima data in Bucuresti. Ea a fost impresionata de alaiul de oameni ai strazii din centrul Bucurestiului.

Livia Dila, prezentatoarea stirilor de la TVR2, a ajuns pentru prima data in Bucuresti in 1992. Pe atunci, Capitala era impanzita de cersetori, chiar si pe marile bulevarde.

Nefiind obisnuita cu un astfel de flux de oameni saraci, Livia spune ca si-a golit portofelul dand toti banii pe care ii primise de la tatal ei.

„La 18 ani, când mi s-a parut orasul Tulcea prea mic pentru mine. A tot incercat mama sa ma convinga sa dau la facultate in Constanta, pentru ca era o facultate de litere si acolo si puteau sa vina mai usor cu pachetele. Dar eu voiam un oras mare, voiam Capitala. Trebuia sa vad cu ochii mei ce se intampla aici.

Cand am venit sa dau admiterea, prin ’92, mi s-a intamplat ceva nemaipomenit. Eu nu mai vazusem cersetori si m-au impresionat atat de tare incat de la statia Piata Romana si pana la Universitate, cat am mers pe jos, i-am papat toti banii din buzunarele lui tata.

Ii spuneam: „Hai sa dam si la asta! Hai si la asta!”. Probabil ca ma gandeam sa fac si eu o investitie, ca sa ma ajute Dumnezeu sa intru la facultate”, a declarat Livia Dila pentru Adevarul.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu