News Stiri externe

Ce face Lindsay Lohan dupa ce s-a despartit de iubit!

Scris de Christian Stan

A fost un weekend in care Lindsay Lohan a demonstrat ca obiceiurile rele nu mor niciodata, actrita facand din problemele ei personale o adevarata drama. Dupa ce si-a tinut fanii la curent cu tot scandalul dintre ea si Egor, acum Lindsay implora sa fie lasata in pace printr-un mesaj postat pe Instagram.

lindsay lohan 2

Lindsay Lohan a avut pare de un weekend de pomina, desprins parca din vremurile in care avea reputatia de „fata rea” si tinea prima pagina a ziarelor. Lohan s-a certat cu logodnicul ei, milionarul rus Egor Tarabasov, dupa ce a aflat ca acesta a mintit-o spunandu-i ca sta acasa si el a fost surprins de cativa prieteni intr-un club. Egor nu era insa singur, ci insotit si de designerul rus Dasha Pashevkina, pe care Lohan a acuzat-o ca a incercat sa-i fure iubitul.

lindsay lohan egor

Scandalul dintre ei a atins cote maxime in momentul in care a avut loc confruntarea live, la casa de 3,2 milioane de dolari pe care actrita o are in Kensington, un cartier exclusivist al Londrei. Lindsay a chemat politia si a trezit cartierul, sustinand ca iubitul incearca sa o omoare.

lindsay egor 10

Apele s-au mai linistit odata cu venirea zilei si cu inceputul saptamanii, Lindsay postand insa un mesaj pe Instagram prin care ii roaga pe toti sa-si vada de viata lor si sa o lase in pace. Mesajul actritei vine ca o surpriza, in conditiile in care ea a facut public tot scandalul cu Egor prin posturi de Snapchat, Instagram si Twitter.

Actrita a parasit Londra in cursul zilei de luni, indreptandu-se spre Statele Unite.

Scrie un comentariu