News

Lindsay Lohan, stransa de gat si agresata in camera de hotel

Scris de Christian Stan

Necazurile nu se termina parca niciodata pentru Lindsay Lohan, iar fiecare zi aduce cu sine o noua drama. In noaptea de sambata spre duminica, Lohan a fost agresata si stransa de gat de catre un tanar tocmai in camera ei de la hotelul W din New York.

Lindsay Lohan a petrecut in noaptea dinspre sambata spre duminica in clubul 10AK din cartierul Chelsea, iar spre dimineata aceasta a ajuns la hotel insotita de un grup de prieteni.

Printre acestia se afla si Christian LaBella, un baiat in varsta de 25 de ani ce lucreaza pentru un congressman american.

Acesta a inceput sa faca poze tuturor celor din grup, iar Lohan s-a panicat ca aceste fotografii vor fi vandute catre presa si l-a confruntat pe acesta.

I-a luat telefonul din mana si a incercat sa-i stearga fotografiile, insa acesta s-a repezit asupra ei, a aruncat-o pe pat si a incercat sa o stranga de gat.

Ceilalti prieteni ai lui Lindsay, prezenti la altercatie, au chemat de urgenta personalul de securitate al hotelului, iar LaBella a fost arestat si si-a petrecut noaptea in inchisoare.

A doua zi acesta a fost eliberat, spre dezamagirea lui Lohan care pretinde ca aceasta altercatie i-a cauzat rani usoare. Actrita a declarant ca acesta i-a facut peste 50 de fotografii, iar pe telefonul acestuia se afla si o inregistrare video.

Politia investigheaza in continuare cazul!

Scrie un comentariu