Stiri externe

Lindsay Lohan revine! Va avea reality show la MTV!

Scris de Iancu Iulia

Lindsay Lohan ii indeamna pe fani sa „isi faca bagajele” pentru ca urmeaza o perioada de maxima distractie in Grecia. Vedeta va avea un reality show la MTV si le va oferi telespectatorilor acces VIP in imperiul ei din Mykonos.

Starul in varsta de 32 de ani, tocmai a lansat primul teaser al reality show-ului sau care va fi difuzat lunea pe MTV. Actiunea se va desfasura in Grecia, unde Lindsay detine trei cluburi de noapte si un resort in Mykonos.

Productia emisiunii „Lindsay Lohan Beach Club” este asigurata de gigantul Bunim/Murray Production care are in portofoliu si reality show-urile „Real World” si „Keeping Up with the Kardashians”.

„Lohan Beach Club va oferi telespectatorilor acces VIP in una dintre cele mai exclusiviste destinatii din lume, iar acestia vor putea urmari si cum diva isi va conduce imperiul. Suntem incantati sa o avem pe Linsday ca partener, este o persoana pasionata si creativa, iar ea ne va ajuta sa exploram aceasta cultura prin prisma brand-ului ei.” – a declarat directorul de Programe si Dezvoltare al MTV, Nina Diaz pentru Entertainment Weekly

Sursa a mai adaugat ca programul va avea un aer european si ca va avea o distribuite de personaje forte bune pentru ca piata de pe batranul continent este mai accesibila. Noi, cei de acasa o vom putea urmari pe Linsday in actiune incepand cu anul 2019.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu