News

Dupa ce i-a intors spatele Barbarei Walters, Lindsay Lohan va da un interviu pentru Jay Leno!

Scris de Christian Stan

Lindsay Lohan trebuia sa stea de vorba in aceasta saptamana cu Barbara Walters, intr-un interviu special pentru talk-show-ul ei de pe ABC, insa noua echipa de PR a lui Lindsay a anulat intalnirea in ultima clipa. In schimb, actrita din „Liz&Dick” va vorbi cu Jay Leno.

Noua echipa de PR a lui Lindsay Lohan a considerat ca nu este sigur ca Lindsay Lohan sa stea de vorba cu Barbara Walters, intrucat aceasta ar fi abordat subiecte dificile, despre care actrita nu si-ar fi dorit sa vorbeasca. In consecinta, acestia au anulat interviul in ultimul moment.

In schimb, Lohan va sta de vorba cu Jay Leno, interviul urmand a fi difuzat pe 20 noiembrie, cu cinci zile inainte de debutul mini-seriei „Liz&Dick”. Barbara Walters s-a aratat nemultumita de aceasta decizie si a considerat ca noua echipa de PR a lui Lindsay i-a intors spatele fara o explicatie rezonabila.

„Daca mi-ar fi spus ca Lindsay nu este in stare sa raspunda la intrebari dificile atunci as fi inteles si mi-as fi reorganizat tot interviul. Majoritatea o comparau insa cu Elizabeth Taylor: amandoua au devenit vedete de mici copii, amandoua au avut mame agresive… Ar fi iesit un interviu extraordinar. Trebuiau insa sa puncteze lucrurile asa cum trebuie. Daca echipa ei m-ar fi abordat cu sinceritate atunci nu m-as simti atat de dezamagita precum sunt astazi”, declara Barbara Walters.

Scrie un comentariu