Cinenews News

Dupa ce criticii i-au facut praf prestatia din “Liz & Dick”, Lindsay Lohan a fost laudata pentru rolul sau din “The Canyons”!

Scris de Administrator

Recenziile celui mai recent film al sau, “Liz & Dick” nu au fost unele extraordinare. Tocmai de aceea, nu este surprinzator faptul ca Lindsay Lohan a fost mai mult decat incantata sa primeasca unele critici pozitive pentru jocul sau actoricesc din pelicula “The Canyons” ce urmeaza sa apara in cinematografe incepand cu luna viitoare.

lindsay-lohan-the-canyons3

Atat de mult s-a bucurat Lindsay Lohan de faptul ca a primit aprecieri din partea criticilor pentru jocul sau actoricesc din pelicula “The Canyons”, incat a simtit nevoia sa impartaseasca vestea fanilor sai prin intermediul unui post pe Twitter.

lindsay-lohan-the-canyons

Actrita a postat un mesaj pe reteaua de socializare imediat dupa ce revista Variety a publicat un articol in care jocul ei actoricesc era comparat cu cel al unei legende a cinematografiei, Marlon Brando.

lindsay-lohan-the-canyons1

“Wow… ma simt atat de recunoscatoare si umila”, a fost mesajul actritei catre fanii sai, insotit de review-ul aparut in celebra revista americana.

Acesta a fost primul mesaj postat pe Twitter de actrita dupa ce de ziua ei, pe 2 iulie, a primit acordul membrilor staff-ului de la centrul de deintoxicare in care este internata de a folosi Internetul.

lindsay-lohan-the-canyons2

Ceilalti actori din distributia filmului “The Canyons” nu au primit prea multe laude din partea criticilor de specialitate.

“Marea exceptie este Lohan, care prezinta unul dintre acolo jocuri actoricesti precum Marlon Brando in ‘Last Tango in Paris’”, au scris acestia despre Lindsay.

Scrie un comentariu