News

Lindsay Lohan, condamnata la 30 de zile de inchisoare! Afla in ce conditii ar putea scapa de pedeapsa!

Scris de Christian Stan

Lindsay Lohan s-a prezentat ieri in fata judecatorului Stephanie Sautner unde a recunoscut ca incalcat termenii eliberarii conditionate, astfel ca a fost condamnata sa execute o pedeapsa de 30 de zile in inchisoare. Totusi, judecatoarea i-a dat timp lui Lohan sa termine sedinta foto pentru Playboy, astfel ca actrita va trebui sa se prezinte la penitenciar abia pe data de 9 noiembrie.

Necazurile par sa nu se mai termine pentru Lindsay Lohan, iar actrita a fost condamnata acum sa execute 30 de zile intr-o inchisoare de stat, ca urmare a faptului ca a violat in mod repetat termenii eliberarii conditionate. Lindsay Lohan si-a recunoscut vinovatia in fata judecatorului Stephanie Sautner.

Pentru ca Lohan a semnat un contract de 1 milion de dolari pentru o sedinta foto pentru „Playboy”,  judecatorul i-a permis actritei sa isi termine sedinta foto, astfel ca Lindsay va incepe executarea pedepsei abia pe data de 9 noiembrie.

Totusi, surse judiciare declara pentru TMZ ca Lohan nu va petrece timp dupa gratii din cauza faptului ca inchisorile sunt supraaglomerate. Nu se mai primesc in inchisori decat cei care sunt condamnati la pedepse mai mari de 90 de zile, astfel ca Lohan ar putea fi eliberata de cum se va prezenta la penitenciar. Daca Lohan nu se va prezenta pe 9 noiembrie, atunci judecatorul poate decide sa-i aplice acesteia pedeapsa maxima, de 270 de zile.

Scrie un comentariu