News

Update! Lindsay Lohan a fost din nou arestata! Risca un an si jumatate in inchisoare!

Scris de Christian Stan

Schimbare radicala de situatie in cazul actritei Lindsay Lohan. La audierea de astazi, lucrurile nu au mers asa cum fusesera anuntare initial, astfel ca Lindsay a fost arestata sub acuzatia de violare a termenilor de eliberare conditionata.

Lucrurile merg din ce in ce mai rau pentru Lindsay Lohan, care risca acum un an si jumatate in puscarie. La audierea ce a avut loc in urma cu cateva ore la un tribunal din Los Angeles, Lindsay a suparat-o pe judecatorul Stephanie Sautner pentru ca nu a indeplinit conditiile eliberarii conditionate.

Dupa eliberarea conditionata, Lohan trebuia sa execute 360 de ore de munca in folosul comunitatii la un centru pentru femei din Los Angeles, insa actrita a fost exclusa din program dupa ce a lipsit de noua ori.

Lohan s-a oferit apoi voluntar pentru Crucea Rosie, insa judecatorul a precizat ca nimeni nu poate sa-i schimbe ei sentinta, astfel ca a pus-o din nou sub acuzare pe Lohan. Acesteia i s-au pus catuse si a fost preluata de politie pentru a fi dusa in arest, insa este de asteptat sa iasa dupa cateva ore, intrucat Lohan va plati cautiunea stabilita de Sautner.

Urmatoarea audiere este stabilita pe data de 2 noiembrie, iar judecatoarea i-a recomandat actritei ca pana atunci sa faca macar 16 ore de munca la morga. Daca Lohan nu arata supunere nici de aceasta data, este foarte probabil ca aceasta sa sfarseasca in inchisoare.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu