News

Lindsay Lohan, din nou in arestul politiei dupa ce s-a batut cu o „ghicitoare” intr-un club din New York!

Scris de Christian Stan

Saga continua, iar Lindsay Lohan a ajuns din nou in arestul politiei. Actrita i-a dat un pumn unei „ghicitoare” intr-un club din New York, dupa ce aceasta a fost provocata de o prietena a cititoarei de carti de tarot. Politia a fost chemata la fata locului si totul a ajuns un mare circ.

Se pare ca Lindsay Lohan este blestemata, iar o ghicitoare pe numele ei Tiffany Mitchell, cunoscuta si sub apelativul Ava, a simtit acest lucru atunci cand a intalnit-o pe actrita in clubul Avenue din New York miercuri seara.

Lohan a ajuns la club insotita de cativa prieteni, dupa un concert Justin Bieber, iar scandalul a izbuncit spre dimineata, actrita fiind ametita de la atata bautura.

Tiffany Mitchell a abordat-o pe Lohan si a invitat-o pe aceasta la o sedinta de citit viitorul in carti de tarot, cafea si in globul de cristal, insa Lohan a ripostat zicand: „Lasa-ma sa trec… Esti o tiganca nenorocita”.

Prietena lui Tiffany, revoltata ca Lohan a facut-o pe Ava tiganca, a inceput s-o injure pe Lohan, sa-i spuna acesteia ca este terminata si ca ultimul ei film, „Liz&Dick”, a fost o mare porcarie. Lohan si-a pierdut controlul si i-a dat un pumn lui Mitchell in fata.

Circul a degenerat, iar politia a fost chemata la club. Lohan tocmai se parasea sa plece intr-o masina, cand aceasta a fost oprita de politie si a fost arestata pentru agresiune de gradul trei. Lohan si-a petrecut noaptea de miercuri spre joi in arestul politiei si a fost eliberata joi dimineata, aceasta urmand sa apara in fata unui judecator pe 7 ianuarie pentru a da socoteala pentru acest scandal.

Lindsay Lohan se afla in mare pericol de a ajunge din nou in inchisoare, fiind acuzata de obstructionarea justitiei si inducerea in eroare a unui ofiter de politie in urma accidentului provocat in luna iunie, cand Porsche-le ei a intrat intr-un alt vehicul. Lohan a mintit spunand ca asistentul ei conducea masina, iar realitatea se pare ca a fost alta. Lindsay se afla chiar ea la volanul masinii care a produs un accident, soldat din fericire fara victime.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu