Carusel Stiri externe

Cum vrea sa faca Lindsay Lohan 5 milioane de dolari?

Scris de Christian Stan

Lindsay Lohan are probleme mari cu banii inca de cand a iesit de la reabilitare, in aceasta vara, iar actrita doreste acum sa-si achite datoriile si sa se stabilizeze financiar lasand o carte autobiografica in care sa isi povesteasca complet viata.

lindsay-lohan-the-canyons3
Lindsay Lohan va deveni star de reality show la OWN Entertainment, reteaua de televiziune a lui Oprah Winfrey, insa suma de 2 milioane de dolari primita ca salariu nu o poate scapa de toate necazurile. Acesta este motivul pentru care Lindsay se gandeste acum sa lanseze o carte biografica, iar mai multe edituri din Statele Unite s-au aratat deja interesate de aceasta „capodopera”.

Confesiunea scrisa a actritei despre o viata zbuciumata, macinata de probleme cu alcoolul, drogurile si de intrarile repetate la inchisoare, va costa nu mai putin de 5 milioane de dolari. Se pare ca la baza cartii se afla niste jurnale scrise de Lindsay cat timp a fost internata in clinica de reabilitare, in primavera acestui an, iar ulterior actrita si-a dezvoltat proiectul intr-o carte ce se anunta a fi bestseller.

Scrie un comentariu