News

Ea este „romanca lui Enrique Iglesias”! Se spune ca a avut o relatie cu solistul!

Scris de Alexandru Manea

Liliana Pintilei este un fost model care a ajuns remarcata in Italia dupa ce s-a speculat ca a avut o relatie cu Enrique Iglesias si a pozat in mai multe reviste pentru barbati, printre care si Playboy.

Liliana Pintilei este actrita si model in Italia, tara unde s-a stabilit in urma cu 15 ani. In Romania a facut scoala de modelling la Zina Dumitrescu, cariera pe care a continuat-o in Italia pana la varsta de 31 de ani.

Acum, la 34 de ani, lucreaza in televiziune si a devenit cunoscuta dupa ce s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Enrique Iglesias si dupa ce a pozat in Playboy.

„De la 14 ani am inceput sa cochetez cu modelling-ul si m-a tinut pana la 31 de ani! Dar de 3 ani de zile nu mai defilez pe podium pentru ca m-a atras televiziunea si am renuntat la moda in favoarea televiziunii.

Desi si in televiune lucrez de la 24 de ani! Acum ma concentrez strict pe televiziune, imi place mai mult, sunt actrita, joc in piese de teatru si sunt doar fotomodel pentru reclame si diverse spoturi publicitare!”, spune Liliana.

„Cand m-am apucat de modelling am inceput in Romania, la Zina Dumitrescu. Era prin ’94 – ’95! Am facut scoala la ea si am defilat acolo la varsta de 16 ani. Am defilat si cu baiatul ei, cu Catalin!”, a adaugat ea.

Actrita romanca i-a innebunit pe italieni cu pictorialele incendiare din Playboy, dar si din alte reviste in care si-a aratat formele cu care a inzestrat-o mama natura!

Despre presupusa relatie cu Enrique Iglesias, Liana comentaza astfel:

„Ceea ce s-a scris despre mine cu Enrique nu este adevarat. Ne-am cunoscut si am vorbit la o petrecere in timpul Festivalului de Film din Marrakech  – Maroc, dar nu s-a intamplat nimic intre noi. Nu tot ce se scrie este si adevarat”.

Scrie un comentariu