News

Lil Kim, desfigurata dupa o serie de operatii estetice!

Scris de Christian Stan

Dependenta de operatii estetice este un viciu greu de tinut sub control, iar ultimul star care cade victima unor proceduri exagerate este artista Lil Kim. Aceasta a fost de nerecunoscut weekendul trecut la LA Pride, acolo unde a fost contracatata pentru a sustine un recital. Specialistii au declarat ca Lil si-a facut in ultima vreme cel putin patru operatii estetice.

Controversata Lil Kim a ajuns acum dependenta de bisturiu. Artista i-a socat prin look-ul sau pe cei prezenti, weekendul trecut, la LA Pride, acolo unde a fost angajata pentru a sustine un recital.

Lil Kim nu a mai avut de multa vreme aparitii publice, iar artista se pare ca a suferit mai multe operatii estetice in ultima perioada.

„Examinand aceste fotografii este lesne de observat ca Lil Kim a ajuns o victima a operatilor estetice. Se pare ca aceasta a suferit o operatie care i-a redus nasul, si-a ridicat sprancenele, insa acestea nu sunt egale acum”, declara doctorul estetician Garo Karssabian, specialist la  Lift MD Aesthetics Beverly Hills.

„A suferit o interventie de augumentare a pometilor cu injectii de grasime sau silicon si chiar un posibil implant in barbie. Se pare ca si-a redus si buzele, iar aceste operatii estetice i-au afectat nervii fetei, intrucat buza inferioara nu este controlata asa cum trebuie”, mai continua doctorul.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu