Stiri Interne

Lidia Buble, adolescență cu restricții în familie de penticostali

Scris de Alexandru Manea

Lidia Buble a crescut în familie de penticostali, astfel că, până la vârsta de 21 de ani, nu a avut voie să se machieze. Iată ce povestește din acea perioadă.

Lidia Buble, adolescență cu restricții în familie de penticostali

Lidia Buble a crescut într-o familie de penticostali, astfel că a trebuit să respecte multe reguli impuse de părinți și de cei din această comunitate religioasă. Printre acestea și faptul că nu a avut voie să se machieze în perioada adolescenței.

A folosit, cel mult, strugurel de buze, pe care îl împărțea cu surorile ei. Odată ce a împlinit 21 de ani și a și devenit cunoscută în industria muzicii, lucrurile s-au schimbat radical, iar, pentru a avea o imagine impecabilă, a trebuit să apeleze la make-up artiști și la hairstyliști pentru a-i oferi un look de vedetă. În rest, în viața de zi cu zi, artista spune că nu se machiază nici acum când este celebră.

„Eu nu am nici o treabă, nicio taină cu machiajul, cu părul. În viața de zi cu zi sunt foarte naturală. Dacă nu am emisiuni sau shootinguri, nu folosesc make-up deloc. Mai ales că este vara, îmi pun o pălărie sau o șapcă și o pereche de ochelari și ies din casă. Eu provin dintr-o familie foarte numeroasă și foarte simplă. Noi mereu eram cu biserica, iar la noi la biserică nu era permis să vii foarte machiată sau foarte aranjată, așa că nu am avut parte de foarte multe farduri sau foarte multe rujuri”, a declarat artista pentru Libertatea.

#mood 👀

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu