Stiri Interne

Lidia Buble a fost femeie de serviciu la 14 ani. “N-aveam bani de-o paine!”

Scris de Alexandru Manea

Lidia Buble se bucura de succes pe plan muzical in prezent, insa, pe cand avea 14 ani, si avea probleme financiare, a lucrat inclusiv ca femeie de serviciu pentru a-si castiga existenta. Iata ce declara!

Lidia Buble a fost femeie de serviciu la 14 ani. “N-aveam bani de-o paine!”

Lidia Buble a cunoscut succesul muzical in urma cu patru ani, iar, in prezent, este una din cele mai apreciate artiste din industria muzicala romaneasca. Totusi, pe cand locuia in Deva, si nu devenise inca faimoasa, solista s-a confruntat cu probleme financiare serioase.

Nu avea bani de paine, dupa cum declara, si era nevoita sa munceasca in patru locuri pentru a avea un venit acceptabil. Primul sau job a fost de femeie de serviciu la o tipografie.

„Au fost zile, dupa ce am venit in Bucuresti, in care n-aveam bani nici pentru cartela de metrou si ma furisam pe sub bara de la metrou ca sa ajung la munca. Au fost zile in care n-aveam bani de-o paine. Iar la Deva, am avut vreo 4 joburi, am inceput sa muncesc de pe la 14 ani. Imi aduc aminte ca primul meu job a fost de femeie de serviciu intr-o tipografie. Apoi imi amintesc ca mai mergeam cu tata la cimitirul pe care el il administra in Deva si-l ajutam sa care tot felul de materiale”, a declarat artista intr-un interviu acordat revistei OK!.

Lidia Buble, adolescență cu restricții în familie de penticostali

Haide repede pe #ProTV să povestim #LaMaruta😘 #TU

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

TU❤ #LINKINBIO #EXCLUSIV #CATMUSIC.ME

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Deocamdată doar 3🤗😍🐶

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Scrie un comentariu