Stiri Interne

Liceenii, varianta 2018. Cum arata azi baietii actorilor Stefan Banica si Mihai Constantin

Scris de Alexandru Manea

La mai bine de 30 de ani de la fenomenul Liceenii, baietii actorilor Stefan Banica si Mihai Constantin, Mihai si Ionica din celebrul film, le calca pe urme si joaca pe scena de teatru.

Liceenii, varianta 2018. Cum arata azi baietii actorilor Stefan Banica si Mihai Constantin

In 1986 se lansa filmul Liceenii ce avea sa devina instant un adevarat fenomen in cinematografia romaneasca. Filmul despre elevii unui liceu din Bucuresti a cucerit publicul din intreaga tara, insetat de pelicule relaxate, din viata de zi cu zi a adolescentilor vremii, care nu contineau nicio urma de propaganda comunista.

Stefan Banica Jr si Mihai Constantin interpretau atunci roluri principale.

Banica era Mihai, cel de care s-a indragostit Dana (Oana Sarbu), iar Mihai Constantin il juca pe Ionica, colegul lui de clasa neastamparat, care se confrunta cu probleme in a obtine note bune la scoala. Au trecut mai bine de trei decenii de la debutul filmului, iar in prezent scenele de teatru sunt luate cu asalt de copiii celor doi actori.

Radu Stefan Banica, fiul lui Stefan Banica si al Cameliei Constantinescu, are 15 ani si evolueaza pe scena Teatrului de Comedie, fiind distribuit in piesa “Totul in gradina”, unde joaca alaturi de actori consacrati precum Emilia Popescu, Mirela Zeta si Dan Radulescu.

Matei este fiul lui Mihai Constantin si are deja un palmares interesant pe scenele teatrelor bucurestene. Joaca in piesele “Insemnarile unui necunoscut” si “Totul in gradina”, alaturi de fiul lui Banica.

Banica, Oana Sarbu si „Ionica”, la 28 de ani de la Liceenii!

Scrie un comentariu