News

Leonardo DiCaprio, cel mai de succes actor al anului 2010

Scris de Christian Stan

Anul 2010 a fost anul lui Leonardo DiCaprio. Intr-un clasament realizat de revista Forbes, actorul american ocupa pozitia fruntasa la categoria cel mai de succes actor al anului. Filmul „Inception” a adus incasari de 1,1 miliarde de dolari.

Rolul din „Inception” i-a adus in cont lui Leonardo DiCaprio peste 20 de milioane de dolari dar si primul loc in clasamentul Forbes al celor mai buni actori din anul 2010.

„Inception” a fost filmul cu cele mai mari incasari in anul 2010, dupa „Avatar”, reusind sa stranga nu mai putin de 1,1 miliarde de dolari.

Locul al doilea in acest clasament ii revine lui Johnny Depp, gratie peliculei „Alice in Wonderland”. Johnny Depp este pe locul al doilea si datorita rolului din „The Tourist”, acolo unde joaca alaturi de Angelina Jolie. „Alice in Wonderland” a avut incasari mondiale de 1,03 miliarde de dolari.

Pe locul al treilea se situeaza actrita Mia Wasikovska, devenita faimoasa pentru rolul din „Alice in Wonderland”. Mia joaca unul dintre rolurile principale si in pelicula „The Kids Are Allringht”, care a stranit interesul criticilor de film din intreaga lume.

Urmatoarea pozitie in clasament ii revine actorului Robert Downey Jr. ale carui filme „Iron Man 2” si „Due Date” au adus incasari totale de 808 milioane de dolari.

Scrie un comentariu