Stiri externe

Leonardo DiCaprio sare pentru a salva padurile din Romania

Scris de Alexandru Manea

Leonardo DiCaprio se implica in salvarea padurilor din Romania. Actorul a postat pe Instagram un mesaj prin care atrage atentia tuturor asupra padurilor seculare din tara noastra si lauda activitatea voluntarilor Greenpeace. Iata ce a declarat!

cei-mai-bine-platiti-actori-dicaprio

Leonardo DiCaprio a atras un semnal de alarma asupra pericolului ca padurile din Romania ar putea disparea in curand.

Actorul a laudat activitatea voluntarilor Greenpeace si a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj in care informeaza milioane de oameni care il urmaresc pe social media ca padurile din judetul Arges sunt amenintate de exploatarea miniera ilegala.

Mai mult, trage de urechi Guvernul din Romania amintind cat de repede trebuie actionat pentru a salva aceste paduri.

„Voluntarii Greenpeace colecteaza gunoiul gasit in padurile romanesti, de la statia de salvare a padurile din apropierea Lacului Vidraru, bazinul hidrografic Arges – o arie amenintata de exploatarea forestiera ilegala si de defrisari. Luna trecuta, voluntarii Greenpeace din 11 tari europene (Romania, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croatia, Finlanda, Slovacia, Slovenia si Elvetia) au inceput o mapare a uneia dintre ultimele paduri seculare din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul roman sa o protejeze legislativ”, a scris DiCaprio pe Instagram.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu