Stiri externe

Leonardo DiCaprio s-a insurat in secret?

Scris de Ana Kozma

Anul 2020 pare sa fie unul plin de premiere pentru Leonardo DiCaprio. Conform presei internationale, celebrul actor ar fi renuntat la burlacie, casatorindu-se in secret cu frumoasa Camila Morrone. Mai mult decat atat, cei doi ar astepta deja un copi!

 

Leonardo DiCaprio s-a insurat in secret?

Leonardo DiCaprio este cunoscut nu doar pentru talentul sau actoricesc, ci si pentru femeile extrem de frumoase cu care s-a iubit de-a lungul anilor. De aproximativ doi ani insa, DiCaprio are ochi pentru o singura femeie.

Frumoasa Camila Morrone este cea care i-a cucerit inima si, conform presei internationale, care a reusit ce nu a reusit nicio alta femeie pana acum. OK! Magazine scrie ca Leonardo DiCaprio ar fi renuntat la burlacie la 45 de ani.

Mai mult decat atat, iubita sa in varsta de doar 22 de ani ar fi deja insarcinata cu primul lor copil. Leonardo a facut primul gest public de iubire fata de Camila atunci cand a invitat-o sa il insoteasca la Premiile Oscar 2020.

Asta in ciuda faptului ca era deja o traditie la DiCaprio sa participe la Oscaruri insotit de mama lui. S-ar parea ca imediat dupa Premiile Oscar, Leonardo ar fi hotarat ca si-o doreste pe Camila de sotie.

Conform presei internatioale, nunta ar fi avut deja loc, in secret, si ar fi costat nu mai putin de 4 milioane de dolari. Semn ca dragostea te orbeste, actorul nu ar fi pus-o pe Camila Morrone sa semneze vreun contract prenuptial.

Leonardo DiCaprio si Camila Morrone s-au cunoscut prin intermediul lui Al Pacino. Acesta din urma s-a iubit o buna bucata de vreme cu mama Camilei, Lucila Sola. Leo si topmodelul formeaza un cuplu din anul 2017, dar se afiseaza extrem de rar impreuna in public.

Tot presa internationala vuieste ca DiCaprio va deveni in curand si tatic, intrucat Camila Morrone ar fi deja insarcinata. Iar cel care l-ar fi indemnat pe Leo sa renunte la burlacie ar fi nimeni altul decat bunul sau prieten, Brad Pitt.

Iubita lui Leonardo DiCaprio are jumatate din varsta lui! Cine este Camila Morrone?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@vanityfair 🖤

O postare distribuită de Camila Morrone (@camilamorrone) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Camila Morrone (@camilamorrone) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Morocco 🇲🇦🙏🏼

O postare distribuită de Camila Morrone (@camilamorrone) pe

Scrie un comentariu