News

Omul cu masca de plastic, la plimbare prin Venetia!

Scris de Christian Stan

Cei care au avut ocazia sa se plimbe prin Venetia in cursul zilei de vineri au putut observa un personaj oarecum ciudat, care s-a plimbat de unul singur prin oras purtand o masca de plastic care i-a acuns identitatea si l-a scapt de o baie de multime.

guess-who

In 1998 juca rolul principal in „Omul cu Masca de Fier”, insa vineri, la Venetia, Leonardo DiCaprio a optat pentru o masca de plastic pentru a nu fi recunoscut de turisti.

leonardo-3

Luat in vizor doar de paparazzi, care l-au fotografiat de la distanta, Leonardo DiCaprio s-a plimbat singur prin „Orasul Indragostitilor”, purtand o masca de plastic pe fata, care i-a ascuns adevarata identitate.

guess-who2

DiCaprio nu si-a dat masca jos nici macar atunci cand, infometat fiind, a mancat o felie de pizza cumparata de la un colt de strada.

DiCaprio a luat acum o pauza de la actorie, iar dupa premiera „The Great Gatsby” de la Cannes, actorul a ramas in Europa intr-o vacanta prelungita. Acesta a fost vazut la Monaco, apoi in Ibiza, iar acum la Venetia.

Se zvoneste ca ultima cucerire a faimosului actor este modelul Victoria’s Secret Toni Garrn, in varsta de 20 de ani. Diferenta de varsta de 18 ani pare sa nu fie un impediment in relatia lor.

Scrie un comentariu