Stiri externe

Leonardo DiCaprio, acuzat de rasism si perversitate! Iata cum s-a ajuns aici!

Scris de Administrator

Leonardo DiCaprio a ajuns sa fie acuzat de rasism si perversitate de catre editorul tabloidului francez Oops!, cel pe care l-a dat in judecata dupa ce a publicat o stire falsa conform caruia actorul urma sa aiba un copil cu Rihanna.

rihanna-leonardo-di-caprio

Leonardo DiCaprio, copil cu Rihanna? Astfel au pretins, in urma cu ceva vreme, jurnalistii de la tabloidul francez Oops!. Acestia au pus pe coperta o fotografie cu cele doua vedete, alaturi de titlul “Insarcinata cu Leonardo: el nu vrea copilul”. Asa cum era de asteptat, DiCaprio nu a stat prea mult pe ganduri si a dat in judecata revista, sustinand ca informatia publicata este falsa si cerand despagubiri de 18.000 de euro.

leonardo-dicaprio-mediu-inconjurator2

Bineinteles, actorul a castigat procesul. Si, cu toate ca se astepta la aceasta sentinta, se pare ca patronul tabloidului francez sustine acum ca singurul motiv pentru care DiCaprio a dat in judecata publicatia este rasismul.

leonardo-dicaprio-mediu-inconjurator

Actorul nu a primit intreaga suma pe care a cerut-o in instanta, ci doar 8.000 de euro. In plus, revista este obligata sa scrie despre faptul ca decizia instantei a fost in favoarea starului hollywoodian si in detrimentul lor.

leonardo-dicaprio-rihanna2

Suparat nevoie mare pentru ca a pierdut procesul, desi acest verdict era de asteptat, mai ales ca reprezentantii publicatiei au recunoscut ca stirea a fost una falsa, patronul tabloidului francez Oops! apune ca DiCaprio i-a dat in judecata pentru ca este „un pervers cu apucaturi de rasist”.

„Nu a putut sa accepte faptul ca revista noastra sustinea ca ar putea avea un copil cu o femeie de culoare”, au fost cuvintele acestuia.

Scrie un comentariu