Stiri Interne Video

Leapșa online printre vedete pe subiectul: Ce conține vaccinul?

Scris de Ana Kozma

Cea mai nouă campanie lansată de Guvernul României în colaborare cu UNICEF se numește: Ce conține vaccinul? În cadrul acestei campanii, mai multe vedete au fost provocate să posteze pe social media filmulețe în care să povestească ce conține din punctul lor de vedere vaccinul.

Leapșa online printre vedete pe subiectul: Ce conține vaccinul?

Valeriu Gheorghiță, Președinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), și Andrei Baciu, Secretar de Stat în Ministerul Sănătății și Vicepreședinte CNCAV, au lansat o provocare pentru vedete. Totul parte a celei mai recente campanii de promovarea vaccinării în România: Ce conține vaccinul?

Este vorba despre materiale video în care fiecare trebuie să dezvăluie ce înseamnă vaccinul pentru el. Care sunt lucrurile care i-au lipsit în perioada pandemiei și pe care abia așteaptă să le recapete odată cu revenirea la normalitate.

Valeriu Gheorghiță, Președintele CNCAV, i-a provocat în acest sens pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruță și Văru Săndel. Totodată, Andrei Baciu a lansat aceeași provocare către Camelia Potec, Victor Rebengiuc și o serie de medici implicați în campania națională de vaccinare anti-Covid-19.

Speak și Ștefania, reclamă la vaccinare și la magazin de fashion

Scrie un comentariu