News

Lea Michelle, iubita lui Cory Monteith, devastata si de neconsolat!

Scris de Christian Stan

Lea Michelle traieste cele mai cumplite momente ale vietii sale dupa moartea socanta a iubitului ei, Cory Monteith. Lea a emis un comunicat de presa oficial, iar apropiatii ei au declarat ca actrita este isterica si ca nimeni nu o poate controla.

lea-cory

Este o tragedie sa iti pierzi iubitul sau iubita la doar 30 de ani! Lea Michelle, actrita din serialul „GLEE”, este devastata de moartea lui Cory Monteith, cu care avea o relatie de mai bine de doi ani.

Reprezentantii actritei au emis o declaratie oficiala, in cursul zilei de ieri. „Cerem tuturor sa respecte intimitatea lui Lea in aceste momente devastatoare”, au precizat publicistii actritei.

„Este complet isterica si de necontrolat. Este devastata de moartea iubitului ei si nu-i vine sa creada ca totul este real”, declara apropiati ai actritei pentru HollywoodLife.

Se pare ca actorul Conry Monteith era foarte determinat sa scape de dependenta sa de droguri, acesta fiind si motivul pentru care s-a internat voluntar in clinica Betty Ford la sfarsitul lunii martie. Lea Michelle l-a sprijinit si l-a incurajat in tot acest proces, iar in ultima vreme totul parea sa mearga foarte bine.

Este foarte posibil ca actorul din GLEE  sa fi decedat in urma unui atac de cord.

Scrie un comentariu