Stiri externe

Le-au marit salariul! Cat castiga Reese Witherspoon si Nicole Kidman pentru sezonul 2 din Big Little Lies

Scris de Sorin Dutoiu

Big Little Lies revine cu un nou sezon, iar pentru a continua colaborarea, actritelor Reese Witherspoon si Nicole Kidman le-a fost marit salariul. Iata cat vor castiga pentru fiecare episod filmat!

Le-au marit salariul! Cat castiga Reese Witherspoon si Nicole Kidman pentru sezonul 2 din Big Little Lies

Serialul Big Little Lies, difuzat anul trecut in 7 episoade, a devenit unul din cele mai apreciate productii de acest tip. Multumita succesului si seriei de nominalizari si premii obtinute, salariile actritelor din rolurile principale au fost majorate. Iata cat vor castiga pentru fiecare episod filmat!

Ce schimbari vor fi in sezonul 2 al serialului Big Little Lies

Seria Big Little Lies, produsa de HBO, a fost difuzata anul trecut in 7 episoade si a devenit unul din cele mai apreciate proiecte de acest tip, fiind nominalizat la cele mai prestigioase gale de premii si castigand multe trofee in acest sens. Au inceput deja filmarile pentru sezonul 2, iar actritelor din rolurile principale le-a fost marit salariul considerabil.  Reese Witherspoon si Nicole Kidman au primit anul trecut cate 250.000 de dolari pentru fiecare episod filmat, iar in sezonul 2 vor primi cate jumatate de milion de dolari fiecare.

Se crede ca s-a acceptat aceasta marire de salariu dupa ce Reese Witherspoon a primit 1,25 milioane de dolari pentru fiecare episod jucat intr-un nou serial produs de Apple. Astfel, pentru a o putea tine in distributia Big Little Lies, producatorii au trebuit sa ii dubleze salariul si, inevitabil, sa procedeze la fel si in cazul lui Nicole Kidman, pentru a nu risca sa ramana fara aceste doua nume puternice in distributie.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu