Carusel Stiri Interne

Cum a ajuns Lavinia Pirva sa fie terorizata din cauza relatiei cu Stefan Banica

Scris de Administrator

Dupa ce a recunoscut public ca are o relatie cu Stefan Banica, Lavinia Pirva a fost terorizata si chiar hartuita de reprezentantii presei, fiind nevoita chiar sa apeleze la ajutorul Politiei pentru a remedia aceasta problema.

stefan-banica-lavinia11

Prezenta astazi in platoul emisiunii „TEO Show” de la Kanal D, Lavinia Pirva a marturisit ca reprezentantii presei au hartuit-o la propriu si chiar i-au pus viata in pericol, incercand sa afle detalii picante din relatia ei cu Stefan Banica.

Artista a dezvlauit ca a fost nevoita sa depuna plangeri la politie, atunci cand paparazzi i-au batut frenetic in usa la o ora total nepotrivita, speriind-o extrem de tare. Pana si vecinii Laviniei au fost terorizati de insistenta dusa la extrem a jurnalistilor in cautare de senzational, dupa cum insasi noua iubita a lui Banica de declarat astazi.

„Efectiv mi-au batut in usa, mi-au fortat usa, mi-au scos cablul la un moment dat. A fost ceva… Vecinii au fost nevoiti sa cheme Politia de nenumarate ori”, a spus ea.

Mai mult decat atat, fosta componenta a trupei Spicy a fost nevoita sa-si trimita catelul la Timisoara, la mama ei, fiindca nu a mai avut posibilitatea de a avea grija de el asa cum se cuvine, blocata fiind in in apartamentul ei.

Lavinia Pirva si Stefan Banica au recunoscut ca au o relatie in urma cu o luna, dupa ce au fost surprinsi plimbandu-se prin parc in toiul noptii, aidoma unor indragostiti.

Scrie un comentariu