News

Lauryn Hill are nevoie disperata de 500.000 de dolari! Afla motivul!

Scris de Christian Stan

Lauryn Hill era in pericol mare sa petreaca un an dupa gratii, fiind acuzata de evaziune fiscala. Cantareata a uitat sa-si plateasca impozitele la stat in perioada 2005-2007, perioada in care castigat 1,8 milioane de dolari. Cantareata s-a prezentat ieri in fata judectorului si a reusit sa scape de pedeapsa cu inchisoarea. Cel putin pentru moment!

lauryn-hill

Lauryn Hill a fost trasa la raspundere, ieri, de un judecator, intrucat cantareata nu a facut niciun efort in a-si plati datoria de 554.000 de dolari pe care o are fata de statul American.

In perioada 2005-2007, Hill a castigat 1,8 milioane de dolari si trebuia sa restituie statului suma de 554.000 de dolari, din care a platit pana acum doar 50.000 de dolari.

Judecatorul a fost insa indulgent cu artista si I-a acordat acesteia un termen de doua saptamani pentru a-si plati restul datoriei. Pe 6 mai, Lauryn Hill trebuie sa se prezinte din nou in fata instantei, iar pana atunci datoriile trebuie sa fie platite.

Avocatul lui Lauryn Hill a precizat ca artista a apelat deja la un imprumut bancar pentru plata datoriei si este optimist ca in doua saptamani artista va scapa de acest dosar legal.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu