News

Laura Lazar a lansat colectia „Lilith”, dedicata femeii independente

Scris de Christian Stan

Aseara, la restaurantul „La Blanca” din Bucuresti, Laura Lazar a lansat colectia „Lilith”, dedicata femeii independente. Lansarea a fost una inedita si nu s-a facut sub forma unui show de moda ci a unei expozitii cu hainele din noua colectie, protagonista fiind modelul Ramona Tibrin.

Intitulata sugestiv “Lilith”, colectia isi propune sa reconstituie o viziune primordiala asupra feminismului. Lilith a fost prima sotie a lui Adam, prima pe care Dumnezeu a creat-o din acelasi pamant cu acesta, oferindu-i, astfel, prerogativa de egalitate. Pentru ca Adam isi dorea, insa, o sotie supusa, Lilith a decis sa paraseasca Paradisul. Prin urmare, aceasta ramane prima atestare efectiva a ceea ce, in secolele ce au urmat, s-a conturat drept miscarea feminista care a eliberat femeia de false canoane si constrangeri sociale, familiale.

Pastrand acest exemplu ca generator al inspiratiei pentru colectia verii viitoare, Laura Lazar ne „vorbeste” prin haine despre femeia independenta. Despre femeia care nu accepta reguli, limite sau incadrari. Femeia care nu raspunde decat in fata propriei sale vointe. In aceasta idee, prezentarea in sine a colectiei va urma aceleasi linii neconventionale cu care designerul ne-a obisnuit deja.

In vreme ce colectia anterioara a fost prezentata printr-un material video, in care se intretaiau imagini, mesaje, dorinte si trairi, iata ca de aceasta data designerul revine cu o noua idee originala si inovatoare, cea de a protesta impotriva “femeii incorsetate”, printr-o serie de fotografii care exprima feminitate, libertate si putere .

Pentru prezentarea acestei colectii, Laura Lazar a colaborat cu o echipa al carei profesionalism vorbeste de la sine, echipa fiind formata din fotograful Gabriel Hennessey, modelul Ramona Tibrin, make-up artistul Dana Argesan, hair-stylistul Camelia Negrea si coregraful Paul Dunca.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu