Stiri externe

Exclusiv! Laura Cosoi: „Nu am fost tentata de sobolani si serpi in Asia”

Scris de Christian Stan

Laura Cosoi si-a petrecut o vacanta de vis in Asia in urma cu cateva luni, iar vedeta da detalii despre provocarile culinare ale experientei sale intr-un interviu acordat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D.

laura-cosoi-vacanta3

Expeditia de vis prin Asia din urma cu cateva luni a purtat-o pe Laura Cosoi prin Thailanda, Vietnam si Singapore. Cea mai mare provocare a vedetei a fost cea culinara, intrucat specialitatiile locale n-au fost pe placul ei.

„Daca la noi la piata gasesti fasole sau cartofi, la ei sunt ladite pline cu viermi de toate felurile. Poti sa alegi viermi albi, gri… In Vietnam specialitatiile sunt sobolanii si serpii. Sobolanii sunt inghetati, de asta n-am vrut. Mi-am spus : <aaa, nu sunt proaspeti?; atunci nu vreau>”, spune Laura Cosoi.

„Serpii in schimb stau ca la expozitie intr-un acvariu. Tu il alegi pe cel care vrei sa-l mananci, iar ei il iau si ti-l gatesc in bucataria lor. Acum nu pot sa garantez ca iti dau sa mananci ceea ce ai ales. Nu am incercat nimic ciudat pentru ca nu face parte din cultura mea”, mai declara Laura Cosoi.

Interviul va fi difuzat in cadrul editiei din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 21:30.

Scrie un comentariu