Stiri Interne

Laura Cosoi, peripetii in luna de miere!

Scris de Administrator

Dupa cele doua petreceri de nunta, Laura Cosoi si sotul ei Cosmin Curticapean, au petrecut o luna de miere de vis tocmai in Maldive! Vacanta lor exotica nu a fost insa lipsita de peripetii…

laura-cosoi-luna-de-miere2

Dupa ce au facut nu una, ci doua petreceri de nunta, Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean, au bifat luna de miere. Si nu oriunde, ci tocmai in Maldive, o locatie exotica si din cale afara de romantica.

laura-cosoi-luna-de-miere3

Totusi, se pare ca luna lor de miere nu a fost una lipsita de peripetii. Asta deoarece Laura Cosoi si sotul ei nu si-au dorit sa leneveasca sub soare cat a fost ziua de lunga, ci au vrut sa guste din adrenalina oferita de practicarea sporturilor acvatice.

Zis si facut. Iata ca frumoasa actrita nu a refuzat nici sa inoate cu rechinii, asta cu toate ca i-a inghetat sufletul de frica initial.

laura-cosoi-luna-de-miere1

„Am inotat cu rechinii, care au cam doi metri lungime, dar nu sunt agresivi ca in alte zone. Prima data cand i-am vazut, fiind in apa, mi-a inghetat sangele in vene. Am fost avertizata sa ma feresc de broastele testoase care musca foarte tare. Si am intalnit o testoasa in apa, m-am speriat si am tipat”, a povestit Laura Cosoi pentru ziarul Ring.

Scrie un comentariu