Stiri Interne

Laura Cosoi se marita de doua ori, in Moldova si Ardeal!

Scris de Administrator

Laura Cosoi ii va jura iubire vesnica logodnicului ei, Cosmin Curticapean, chiar la inceputul lunii august. Cei doi au planuit deja o nunta ca in povesti ce nu se va desfasura intr-o singura locatie, ci in doua: una in Moldova si una in Ardeal!

laura-cosoi-nunta2

Laura Cosoi se pregateste de nunta! Actrita va pasi la inceputul lunii august in fata altarului la bratul logodnicului ei, Cosmin Curticapean. Conform WOWbiz.ro, nunta va fi impartita in mai multe parti.

laura-cosoi-nunta3

Mai intai cei doi isi vor uni destinele in fata ofiterului de Stare Civila, a doua zi, Laura Cosoi si Cosmin Curticapean vor avea parte de cununia religioasa si petrecere, desfasurata la Iasi (orasul natal al Laurei), iar la cateva zile distanta petrecerea va fi repetata, de aceasta data in Ardeal, locul de unde provin mirele si nasii.

laura-cosoi-nunta11

Se pare ca pregatirile de nunta au intrat deja pe ultima suta de metri. Daca petrecerea din Moldova se va desfasura intr-un decor de poveste, la Conacul Polizu, locatia din Targu Mures in care va avea loc cea de-a doua petrecere nu este cunoscuta inca.

laura-cosoi-nunta1

Scrie un comentariu