Stiri Interne

Laura Cosoi, atacuri de panica dupa nastere

Scris de Alexandru Manea

Laura Cosoi marturiseste ca dupa nastere s-a confruntat cu stari de panica si momente tensionate. Iata ce povesteste ca s-a intamplat dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Rita.

Laura Cosoi, atacuri de panica dupa nastere

Laura Cosoi a devenit recent proaspata mamica, aducand pe lume o fetita, pe nume Rita. In ciuda bucuriei nespuse pe care a simtit-o, vedeta s-a confruntat cu stari de panica generate de teama ca nu stia intotdeauna cum sa reactioneze la nevoile Ritei.

„In prima zi cand am ajuns acasa eram epuizata. Nu dormisem aproape deloc si mancasem pe sponci. insa am avut noroc ca m-a ajutat Cosmin. Am facut cu schimbul, ne-am sprijinit unul pe altul si, pana la urma, cred ca toti trei am facut o echipa grozava.

Nu spun ca a fost floare la ureche, ci ca, usor-usor, ne gasim un ritm, iar lucrurile par sa intre pe un fagas firesc. Ne-am concentrat pe ceea ce conta mai mult- sa-i fie bine Ritei. in rest, nu a contat nici ca in jurul nostru s-a facut dezordine, nici ca nu era mancare gatita.

Am tot comandat cand ne-a fost foame. Eu o alaptez pe Rita, asa ca, in primele zile, a trebuit sa stea destul de mult timp la san. Mi-am impartit treburile cu Cosmin, in sensul ca, dupa ce o alaptam, o prelua el, o batea pe spate ca sa elimine aerul, o adormea, asa puteam sa dorm si eu -cam jumatate de ora- dupa care o luam de la capat..(..) Mai dificil a fost a doua noapte dupa ce am ajuns acasa. Rita a plans foarte tare, sfasietor, ceea ce nu s-a intamplat pana atunci si nu reuseam sa o linistim cu niciun chip. (..) Pana la urma am cedat si am sunat neonatologul”, a scris vedeta pe blogul ei.

Scrie un comentariu