News

Exclusiv! Laura Cosoi: „Cel mai penibil accesoriu la o femeie este… un barbat care s-o faca de ras”

Scris de Christian Stan

Mai multe vedete prezenta la evenimentul de lansare al site-ului Wardrobe-B au dat curs provocarilor ridicate de o echipa a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D si au declarat care sunt cele mai penibile accesorii pe care le poate purta o femeie. Wanda, Laura Cosoi, Ellie White si Alin Galatescu isi spun parerea cu privire la acest subiect.

Lansarea site-ului de shopping on-line www.wardrobe-b.ro a fost un eveniment reusit, la care au luat parte foarte multe VIP-uri. In aceasta seara, la „D-Paparazzi”, vedetele marturisesc care sunt cele mai penibile accesorii pe care le poate purta… o femeie.

„Pantofii care sa fie cu un numar sau doua mai mari. Nimic nu mi se pare mai penibil la o femeie decat sa poarte pantofi care nu-i vin bine”, spune Ellie White.

„Cerceii din urechi, medalioanele sau bratarile din aur. Sunt multe femei care cred ca trebuie sa poarte aur pe ele pentru a arata ca au o pozitie sociala si gresesc. Accesoriile din aur trebuie sa fie studiate si merg in acord cu tinuta aleasa”, spune Mihaela Drafta.

„Cel mai penibil accesoriu la o femeie este… un barbat care s-o faca de ras”, este de parere Laura Cosoi.

„O pereche de chiloti care sa nu fie deloc sexy, genul acela de chiloti de bunicuta. Fetelor, nu este deloc cool sa purtati asa ceva”, declara DJ Wanda.

Scrie un comentariu