Stiri Interne

Cine este barbatul pentru care Laura Cosoi a renuntat la visul ei de a deveni dansatoare

Scris de Administrator

Este cunoscut faptul ca, inainte de a deveni actrita, Laura Cosoi se putea mandri cu o cariera infloritoare de dansatoare profesionista. Putini stiu insa ca vedeta a renuntat la ringul de dans de dragul unui barbat…

laura-cosoi

Pe langa faptul ca este foarte frumoasa si s-a facut remarcata ca actrita si vedeta de televiziune, Laura Cosoi este extrem de talentata la dans. Inainte de a intra in lumina reflectoarelor si a se face cunoscuta in showbiz, vedeta se mandrea cu o cariera infloritoare in lumea dansului.

Insa, dupa cum chiar mama ei, Ligia Grozdan, a povestit in cadrul unui interviu acordat unei televiziuni locale din Iasi, Laura Cosoi a renuntat de dragul unui barbat la visul ei de a-si face numele cunoscut ca dansatoare profesionista.

“Laura era in culmea carierei de dansator, facea parte si din lotul national. Aveam un contract pentru sarbatorile de iarna, cu mai multe spectacole, si prietenul Laurei, de atunci, i-a interzis sa mai faca dans. Probabil nu voia sa mai imparta cu ceilalti bucuria de a o privi dansand. Era chiar in 2000, si abia asteptam sa mergem la spectacole, am umblat dupa acele contracte mult timp ca atunci nu era asa usor. Si Laura a hotarat ca nu se mai duce. Si poate a fost de bun augur ca nimic in viata nu e nimic intamplator. Ea a avut mai mult timp sa pregateasca examenul de bacalaureat… si a reintrat in aceasta lume artistica dupa un casting la Bucuresti. Cu baiatul acela a ramas in continuare, au mai fost prieteni inca vreo doi ani si ceva”, a povestit mama Laurei, conform WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu