Stiri Interne

Laura Bretan va reprezenta Romania la Eurovision?

Scris de Alexandru Manea

Bloggerii de peste hotare sunt de parere ca Laura Bretan are sanse sa castige Selectia Nationala Eurovision si sa ne reprezinte tara la concursul de la Tel Aviv din luna mai.

Laura Bretan va reprezenta Romania la Eurovision?

Aseara  a avut loc cea de-a doua semifinala a Selectiei Nationale Eurovision. Printre concurenti si printre cei care s-au calificat in finala de duminica viitoare se afla si Laura Bretan, adolescenta care a impresionat in trecut la Romanii au talent, si care isi incearca norocul la Eurovision cu piesa “Dear Father”.

Fiecare finalist are sustinatorii sai, insa despre Laura se tot vorbeste de ceva timp ca ar avea sanse sa castige si ca este favorita chiar si a publicului de peste hotare. O spun doi bloggeri autori de pe site-ul dedicat Eurovision, wiwiblogs.com, care apreciaza nu doar piesa si vocea “delicata” a artistei, ci si pronuntia ei in perfecta in engleza (tinand cont ca a crescut peste ocean).

Ne pregătim pentru semi @eurovision 🥰 de-abia astept!! 🥳🥳

A post shared by Laura Bretan (@officiallaurabretan) on

 

„Piesa e foarte bine produsa. E simpla, dar transmite o complexitatee de emotii. Are un impact foarte mare. Te emotioneaza pur si simplu. Ar putea fi castigatoarea Selectiei Nationale. Are toate calitatile unui castigator. Ea e preferata mea. Va fi castigatoare. Una dintre cele mai bune piese pe care le-am auzit din toate Selectiile Nationale din acest an“, au declarat acestia.

Laura Bretan, in finala America’s Got Talent! Iata cum a cantat!

Scrie un comentariu