Style Radar

Laura Baldini, declaratie de stil! Piese must have ale outfitului de sezon!

Scris de Administrator

Definite ca un atu versatil al personalitatii feminine, toate liniile de ciorapi semnate Laura Baldini se caracterizeaza prin calitate premium – Made in Italy, inovatie la nivelul fibrelor, nuante efervescente in ton cu directiile esentiale ale modei si modele stylish actuale care se metamorfozeaza in item-uri must have ale outfitului de sezon.

laura-baldini-ciorapi

Ciorapii Laura Baldini sunt creati pentru a lua forma liniei corpului tau, pentru a te cuprinde si a te proteja, pentru a te face sa te simti in trend, intr-o maniera confortabila.

laura-baldini-ciorapi12 laura-baldini-ciorapi11

De la mixul de culori tonice, din gama Colorissima, sau modele transparente fine, aproape insesizabile, La Rosa, la variante de lux din casmir delicat care iti incalzesc pielea – toate piesele semnate Laura Baldini iti pot transforma tinuta aleasa intr-o adevarata aparitie wow!

laura-baldini-ciorapi10 laura-baldini-ciorapi9

Senzualitatea benzilor create cu dantele pretioase si modelele indraznete din liniile Elegante si Glamour fac “deliciul” momentelor in care vrei sa iesi in evidenta prin atitudine provocatoare si sex appeal.

laura-baldini-ciorapi8 laura-baldini-ciorapi7

Adaptandu-se nevoilor tale, brandul de top a creat doua linii cu denumiri sugestive care fac o diferentiere clara pe piata si te ajuta sa te vezi in acelasi timp mai frumoasa si mai sigura pe tine.

laura-baldini-ciorapi6 laura-baldini-ciorapi5

Linia Second Skin a fost creata din microfibra 3D, perfect aderenta si cu acoperire uniforma impecabila. Acest tip de dresuri rezistente te protejeaza de vremea rece, lasandu-te in acelasi timp sa te simti libera si plina de energie.

laura-baldini-ciorapi4 laura-baldini-ciorapi3

Linia Speciale a imbinat grija pentru frumusetea pielii tale cu necesitatea de a te proteja mereu. Fibrele inovative sunt impregnate cu substante cosmetice active care se elibereaza progresiv, prin simpla interactiune cu pielea ta, oferindu-ti suplete, ingrijire si rasfat.

laura-baldini-ciorapi2

Cauta in magazinele selectionate ultimile modele create de designerii Laura Baldini, sau intra pe www.laurabaldini.ro si Facebook: LauraBaldini.ro, pentru un update rapid.

Scrie un comentariu