News Stiri Interne Vedete

Last Night si Anda Adam lanseaza „Wanna Love You”

Scris de Alexandru Manea

Last Night si Anda Adam anunta ca lanseaza cea mai fierbinte piesa a primaverii. Mai intai i-au fost producatori la o piesa cu care a castigat inima Orientului Mijlociu si acum scot un hit impreuna. Last Night si Anda Adam lanseaza piesa Wanna Love You, produsa in studioul Fly Records.

[youtube width=”640″ height=”460″]https://www.youtube.com/watch?v=haF0bn3gJFQ&list=PLvVwV_qIW87J1_s3_tzPP3vTLHi6_kbQ7&index=1[/youtube]

Dupa ce au cucerit mai multe tari cu primul lor single, baietii de la Last Night au inceput anul in forta cu un feat alaturi de Fly Project. Acum dau din nou lovitura cu Anda Adam: 

„Clar am inceput anul cu dreptul si se pare ca o tinem tot asa. Anul 2016 este anul colaborarilor pentru noi, fie ca este vorba de familia Fly Records, din care facem parte, sau alti artisti importanti din industria muzicala romaneasca precum este Anda Adam”, a declarat Bogdan.

 „Ne bucuram ca Andei i-a placut piesa din prima si a dorit sa avem aceasta colaborare. Pentru noi inseamna mult, mai ales ca am stiut din start ca vocea ei este ceea ce ne trebuie sa completeze piesa”, spune Felix.

anda adam last night 

Videoclipul a fost filmat de Alex Ceausu, cu care baietii au deja o legatura de prietenie, intr-o padure de langa Bucuresti si la un castel parasit, unde au filmat in jur de 24 ore fara incetare. „Ne-am lasat condusi de Anda, am avut incredere si uite unde am ajuns. Trebuie sa vedeti clipul ca sa intelegeti unde am ajuns”, a spus amuzat Cristi.

fly project last night

„Wanna Love You” va fi lansata in toata lumea, urmand ca Anda Adam sa isi faca timp in programul aglomerat de proaspata mamica si impreuna cu baietii de la Last Night sa intre in promovare cu acest single in Romania. Felix, Cristi si Bogdan lucreaza intens in studio, fiind producatori muzicali, dar si la elemente surpriza pentru noul lor show, pe care il vom vedea curand pe scenele cluburilor din Romania.

Scrie un comentariu