Stiri Interne

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul, Vlad? Ce serial a fost cel mai urmarit in octombrie?

Scris de Ana Kozma

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul si Vlad sunt serialele romanesti la care oamenii se uita in prezent. Dar oare care dintre ele a fost cel mai urmarit in luna octombrie?

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul, Vlad? Ce serial a fost cel mai urmarit in octombrie?

Oamenilor le plac serialele, iar daca sunt in limba romana, cu atat mai bine. Asa se explica audientele destul de mari pe care le-au avut, in luna trecuta, seriale precum Las Fierbinti, Mangalita, Vlad ori Sacrificiul.

Conform paginademedia.ro, liderul incontestabil la capitolul audiente a fost, in luna octombrie, sezoul 16 al serialului de comedie Las Fierbinti, difuzat la PRO TV in fiecare marti si joi seara, de la 20:30. Se pare ca fiecare episod a fost urmarit de aproximativ 2 milioane de romani.

In clasament, urmeaza serialul Vlad, tot de la PRO TV. Asta deoarece fiecare episod a reusit sa stranga aproximativ 1.4 milioane de oameni in fata micilor ecrane.

Topul audientelor continua cu Sacrificiul (Antena 1), serial ale carui audiente se pare ca au mai crescut fata de lunile precedente. Cati oameni au privit cu sufletul la gura acest serial? Ei bine, aproximativ 1.1 milioane de romani.

Daca pe locul 1 avem un serial de comedie, iata ca pe ultimul loc tot comedie gasim. Este vorba despre serialul Mangalita de la Antena 1, care si-a injumatatit audientele in ultima luna, fiecare episod fiind acum privit de aproape 800.000 de romani.

Ce filme si seriale apar pe Netflix in noiembrie

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bobiţă vedea alb-negru #lasfierbinti #comedy

O postare distribuită de Las Fierbinţi (@lasfierbinti.ro) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Grijuliu tata socru 😇 #vladserial #vladay

O postare distribuită de VLAD (@vlad_serial) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

DISEARA, de la ora 22.15, la #antena1 ➡ un nou episod Mangalita ✔ #primariamangalita #mangalita

O postare distribuită de Mangalița (@primaria_mangalita) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu