2 Principale News Stiri externe

De nerecunoscut! Lara Flynn Boyle, desfigurata de operatii estetice!

Scris de Christian Stan

La 45 de ani, fosta bomba sexy din serialul „Twin Peaks” arata mai ceva ca o bunicuta. Lara Flynn Boyle a fost surprinsa de paparazzi in timpul unei plimbari prin oraselul Westwood din California, iar actrita este de nerecunoscut din pricina interventiilor estetice nereusite.

lara flynn boyle

Lara Flynn Boyle, desfigurata de operatii estetice

A devenit faimoasa in urma cu 20 de ani prin rolul lui Donna Hayward din serialul „Twin Peaks”, insa anii nu au fost deloc blanzi cu actrita Lara Flynn Boyle, care este acum de nerecunoscut.

lara flynn boyle 2

De vina par sa fie numeroasele operatii estetice la care s-a supus, multe dintre ele exagerate si nereusite. Lara Flynn Boyle a fost pozata zilele trecute de paparazzi in timpul unei rare iesiri publice, iar aceasta este greu de recunoscut. Pometii sunt cazuti, barbia prezinta cute inestetice, iar buzele sunt deformate…

lara flynn boyle twin peakes

Lara Flynn Boyle, in urma cu 20 de ani cand juca in serialul „Twin Peaks”.

Lara Flynn Boyle pare sa fie acum dispusa sa reintre in pielea personalului care a facut-o celebra, odata ce a fost anuntata continuarea serialului „Twin Peaks”. Aceasta se afla acum in discutii cu producatorii despre conditiile revenirii ei in serial, mai ales acum dupa ce si actorul Kyle Maclachlan a confirmat ca va relua rolul agentului FBI Dale Cooper.

Scrie un comentariu