Evenimente

S-a lansat magazinul on-line www.mireladiaconu.ro

Scris de Christian Stan

Designerul Mirela Diaconu tine pasul cu evolutia din domeniul on-line si a lansat vineri seara, printr-un eveniment gazduit de clubul La Blanca din Bucuresti, magazinul on-line destinat in special clientilor de peste hotare… Mai multe detalii pe www.mireladiaconu.ro

Vineri, 11 februarie,  LaBlanca Pure Club  din Bucuresti a gazduit evenimentul de lansare al magazinului on-line Mirela Diaconu. In cadrul acestui eveniment a putut fi admirata, in premiera pentru Romania, colectia prezentata in luna ianuarie,  in cadrul showului de tendinte Pret-a-Porter toamna-iarna 2011-2012 de la Paris.

Lansarea magazinului on-line a devenit o necesitate dupa ce Mirela Diaconu a cunoscut succesul international, odata cu prezenta sa la diverse targuri de moda internationale. In momentul de fata, 30% dintre vanzarile designerului roman provin din strainatate. Pentru mai multe detalii consultati www.mireladiaconu.ro

La eveniment au luat parte peste 100 de persoane, printre care Bianca Ionita, Roxana Ionescu, Laurent Tourette, Ella, designerul Laura Lazar si modelul Iulia Popovici.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu