News Style Radar

S-a lansat cel mai nou si cool brand de pe piata de moda romaneasca- Pas du Tout by Madalina Dorobantu!

Scris de Christian Stan

Prima colectie a brandului Pas Du Tout a aparut in lumina reflectoarelor intr-o prezentare de moda organizata la Nusco Tower, la care au participat peste 300 de persoane. Madalina Dorobantu a muncit mai bine de un an la aceasta colectie si a marturisit, ulterior, ca visul de lansare in lumea modei il avea inca din copilarie.

Pas Du Tout este echivalentul englezesc “NotAtAll” pentru “deloc” din romana, cuvinte ce reunesc filozofia relaxata, nonsalanta a unuia dintre cele mai noi branduri de pe piata de moda din Romania. Brandul poarta semnatura Madalinei Dorobantu.

Gandit ca un mix energic de elemente dark, taieturi aproape matematice, forme versatile si materiale premium, brandul isi revendica provenienta din zona esteticului Dark Chic. Discretele referinte din zona Goth se impletesc cu jocuri abile ale senzualitatii feminine traduse in texturi diafane, modele second skin, dar si extrem de structurate, ce permit expresia totala a corpului feminin. Tusa luxurianta provine din utilizarea blanurilor, tweed-ului, pielii, jerseului, tulle-ului, dar si a unor materiale high tech precum neoprenul, trademark absolut al intregului univers conceptual.

Pas Du Tout s-a nascut din si pentru imaginatie, dar si din dorinta de a o face palpabila si, mai ales, purtabila. Madalina Dorobantu, detinatoarea celui mai sonor boutique club din Bucuresti, Gaia, impreuna cu intreaga sa echipa de creatie, au lansat o colectie-statement, al carei ADN imbina datele cool cu senzualitatea, dar șs accentele minimaliste cu o decadenta controlata. Platformele si cizmele manechinelor au fost create in colaborare cu Mihaela Glavan.

Urban Warrior este, in esenta, o colectie „razboinica”. O colectie tributara razboaielor pe care le-am purtat in trecut, dar si celor cu care ne confruntam astazi, acum, aici. Am inlocuit campurile de lupta cu orase, cuvintele iau locul sabilor, scuturile cu haine, strigatele de lupta cu manierele si zeii cu icon-urile. Dar continuam sa luptam. Luptam in permanenta. Luptam cu ceilalti, luptam cu idei, emotii, culori, texturi, sunete, limite, spatii, orizonturi, lipsuri, excese, teorii, realitati”, spune Madalina Dorobantu.

„Pas Du Tout este brandul pe care cred ca mi-am dorit sa il port dintotdeauna și pe care am reusit, in cele din urma, sa-l conturez. Am vrut mereu sa pot imbraca ceea ce sunt, ce gândesc, ce vad, ce traiesc, ce imi imaginez. Iar Pas Du Tout este suma tuturor acestora. Urban Warrior este, da, pentru femeia din noi, pentru barbatul modern, dar este, inainte de orice, pentru luptatorul din fiecare dintre noi. Si pentru nevoia de alternativa, de ceea ce ramane mereu neexplorata. Este o colectie in care atentia la detaliu si minutiozitatea executarii pieselor au primat. Provocarea a fost cu atat mai mare cu cât m-am „jucat” cu tipare dificile, aplicate pe materiale speciale si texturi complexe, care merg de la high tech la ultra-luxuriant sau diafan si al caror mixaj defineste, intr-o interpretare omogena, brandul insusi”, spune designerul.

Scrie un comentariu