Stiri externe Video

Lana Del Rey, pe locul 1 la vanzari in Billboard Top 200!

Scris de Christian Stan

Noul album al Lanei Del Rey, „Ultraviolence”, este cel mai de succes din cariera artistei americane. Discul s-a vandut foarte bine in prima saptamana de la lansare si ocupa primul loc in Topul Billboard 200 al celor mai bine vandute albume din lume.

lana-del-rey-complex-2

Lana Del Rey reuseste sa ajunga pe primul loc la vanzari in topul Billboard, albumul „Ultraviolence”, lansat pe 17 iunie, reusind sa fie vandut pana acum in 182.000 de unitati. Aceasta performanta a Lanei este cea mai mare inregistrata de o femeie dupa 29 decembrie 2013, cand albumul omonim al lui Beyonce vindea 310.000 de unitati in prima saptamana de la lansare.

„Ultraviolence” este al treilea album al Lanei Del Rey dupa „Born to Die”, lansat in ianuari2 2012, si editia reeditata „Born to Die: Paradise Edition”, din martie 2013. Primul album de studio al Lanei a debutat cu vanzari de „doar”  77.000 de unitati in prima saptamana. Per total, „Born to Die” s-a vandut pana acum in 1,1 milioane de unitati.

Daca pentru Lana lucrurile merg cum nu se poate mai bine pe plan profesional, viata ei personala se afla in mare impas.  Lana del Rey nu mai formeaza un cuplu cu Barrie-James O’Neill, cu care s-a iubit vreme de trei ani. Lana a fost ceruta de nevasta de Barrie-James pe 21 iunie 2013, chiar de ziua ei, insa un an mai tarziu s-a ales praful de relatia lor si de planurile de nunta.

“In momentul de fata nu mai suntem impreuna. El este o persoana minunata. Sunt insa cateva lucruri pe care el trebuie sa si le puna in ordine. Nu o sa explic in detaliu motivul despartirii. A fost insa greu pentru relatia noastra, pentru ca nu ma mai simteam libera. Vom vedea ce se va intampla in viitor”, a declarat cantareata pentru 20 Minuten, un ziar din Elvetia.

Scrie un comentariu