Stiri externe

Soc in familia Kardashian! Fostul sot al lui Khloe, pe patul de moarte!

Scris de Administrator

Lamar Odom, fostul sot al lui Khloe Kardashian, este in pericol de moarte. Celebrul baschetbalist a fost internat in spital astazi, dupa ce a fost gasit fara cunostinta intr-un bordel din Nevada. Si se pare ca starea lui de sanatate la momentul actual este extrem de grava.

lamar-odom-khloe-kardashian

Fostul sot al lui Khloe Kardashian, jucatorul profesionist de baschet Lamar Odom, este pe patul de moarte. A fost internat in spital astazi, dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta, cu un lichid curgandu-i din gura si din nas, intr-un bordel din Nevada.

Khloe-Kardashian-Lamar-Odom-Reality-Show-Promo-Image-031211-950x1240

Khloe Kardashian a dat fuga la spital impreuna cu sora ei, Kim, dar si cu mama lor, Kris Jenner, pentru a-i fi alaturi fostului sot in aceste momente dificile. Starea lui de sanatate la momentul actual este extrem de grava, iar medicii sunt foarte rezervati atunci cand vine vorba despre sansele sale de revenire.

Se pare ca Lamar Odom este in coma, iar plamanii si rinichii lui sunt aproape in totalitate nefunctionali.

khloe-lamar

La momentul in care i s-a facut rau, fostul sot al lui Khloe Kardashian se afla la un bordel din Nevada, acolo unde se distra in compania mai multor femei. Conform zvonurilor, Lamar Odom ar fi consumat niste pastile din plante, inlocuitoare ale celebrei Viagra.

khloe-omar

In varsta de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA, dar in ultimii ani nu a mai evoluat din cauza dependentei de droguri.

Scrie un comentariu