News

Dupa ce a „amenintat-o” pe Anna Wintour, Lady Gaga a obtinut coperta Vogue! Iata cat de spectaculoasa este in rochia Marc Jacobs!

Scris de Administrator

Dupa ce, de curand, prin intermediul unui tweet, a „amenintat-o” pe Anna Wintour ca va trimite covrigi la redactia Vogue in caz ca nu apare pe coperta, iata ca Lady Gaga si-a atins telul. Este vedeta de pe numarul din septembrie a celebrei reviste Vogue.

„Nu va faceti griji fiindca i-am dat mesaje Annei Wintour toata dimineata incercand sa obtin coperta. Urmatorul pas este sa trimit covrigi la VOGUE. Va incepe razboiul carbohidratilor!”, le-a scris Gaga fanilor sai pe data de 7 august.

Se pare ca Lady Gaga este obisnuita sa obtina tot ce-si doreste, astfel ca in luna septembrie va fi pentru a doua oara pe coperta arhi-cunscutei reviste de fashion.

Gaga apare asemenea unei statui, purtand o rochie spectaculoasa semnata Marc Jacobs.
In interiorul revistei, Gaga vorbeste despre parfumul ei si recenta reutilizare a rochiei din carne.

„Ne gandeam la cum va arata show-ul in acest turneu. Iar eu m-am gandit cum ar fi daca eu as fi o bunicuta si as merge intr-o seara la un concert. Cum as sti ca show-ul a fost unul marca Gaga? Eu si oamenii din staff-ul meu am stat putin si ne-am gandit la asta, iar apoi am zis la unison…rochia din carne!”

Lady Gaga va sustine pe data de 16 august un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti, eveniment ce se anunta a fi unul incendiar.

Concertul este sustinut de Volksbank si Ciuc Premium, iar biletele ramase disponibile pot fi achizitionate in continuare atat online, de pe www.MyTicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului la preturi incepand de la 70 de lei.

Pentru accesul la concert nu vor exista restrictii de varsta. Schita oficiala a locatiei poate fi accesata atat pe site-ul www.Myticket.ro, cat si pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/emagic.romania ).

Scrie un comentariu