Video

Lady Gaga, „femme fatale” in videoclipul piesei „Aura”!

Scris de Administrator

Momentul mult asteptat al lansarii pe piata a albumului „ARTPOP” se apropie cu pasi repezi, iar Lady Gaga stie cum sa mentina treaz interesul sporit al fanilor. Artista a lansat videoclipul piesei „Aura”, o piesa ce face parte de pe coloana sonora a filmului „Machete Kills”, in care artista isi face debutul in calitate de actrita.

lady-gaga-aura

Lady Gaga se reinventeaza in permanenta, iar in cel mai recent clip al sau, care a fost fimat avand ca baza piesa „Aura”, Mama Monstru prezinta o imagine glamour de femme-fatale.

Videoclipul piesei „Aura”este unul sexy si amuzant in acelasi timp, avand menirea de a promova pelicula „Machete Kills”, film in care Gaga isi face debutul ca actrita. Clipul a fost regizat de Robert Rodriguez, exact la fel ca pelicula ce urmeaza sa apara in curand pe marile ecrane.

Lady Gaga afiseaza o imagine de femeie fatala – poarta o rochie sexy cu taieturi adanci, capa de blana si… un pistol in mana! Asta in vreme ce machiajul si coafura adoptate de Gaga te duc instant cu gandul la Marilyn Monroe.

Videoclipul contine atat imagini din filmul „Machete Kills”, cat si versurile piesei „Aura” ce curg pe ecran, astfel incat fanii sa le poata memora mai usor.

Scrie un comentariu