Style Radar

Ce tinute WOW ar putea purta Lady Gaga atunci cand va canta in spatiu!

Scris de Administrator

Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, Lady Gaga a dezvaluit ca va deveni primul artist din lume care urmeaza sa cante in spatiu, in anul 2015, pe o naveta Virgin Galactic, presa internationala a inceput deja sa se gandeasca intens la tinutele pe care Mama Monstru le-ar putea purta cu aceasta ocazie speciala.

gaga-tinute-spatiu

Nimic nu este incredibil in ceea ce o priveste pe Lady Gaga, nici chiar faptul ca va deveni prima artista din lume care urmeaza sa sustina un recital in spatiu. Lady Gaga va sustine un concert intr-o naveta spatiala care va survola orbita Pamantului in 2015, la sase luni de cand zborurile in spatiu comerciale vor deveni o realitate.

gaga-tinute-spatiu1

Nonconformista artista a anuntat, la finele anului trecut, ca va canta o piesa pe o naveta Virgin Galactic care isi va incepe anul acesta zborurile comerciale.

gaga-tinute-spatiu2

Vorbind, in cadrul unui intreviu, despre aceasta experienta inedita, Gaga le-a explicat reporterilor ca ea a fost o norocoasa, fiindca nu a fost nevoita sa-si plateasca biletul pentru a zbura in spatiu!

gaga-tinute-spatiu3

„Eu nu am cumparat un bilet! Nu, biletul mi-a fost dat! Mi-a fost cerut sa cant si voi deveni primul artist din lume care face asta”, a dezvaluit ea.

Si, pe langa faptul ca va avea nevoie de pregatire speciala, din punct de vedere vocal, asta deoarece conditiile din spatiu sunt cu totul altele decat cele de aici, de pe Pamant, mai ramane o intrebare arzatoare. Ce tinuta spectaculoasa va alege Mama Monstru cu ocazia acestui concert inedit, luand in calcul faptul ca toate show-urile ei sunt cel putin surprinzatoare la capitolul vestimentatie?

gaga-tinute-spatiu4

Pentru a-i servi drept inspiratie, jurnalistii de la graziadaily.co.uk au publicat cateva variante de costumatii pe care Gaga le-ar putea alege pentru concertul sustinut in spatiu.

gaga-tinute-spatiu5

Scrie un comentariu