News

Lady Gaga socheaza din nou! Mama Monstru se plimba intr-un scaun cu rotile placat cu aur de 24 de karate!

Scris de Administrator

Lady Gaga nu renunta la opulenta nici macar acum, in perioada post-operatorie. Recent, vedeta s-a accidentat destul de grav la sold si a avut nevoie de o interventie chirurgicala pentru a se vindeca. Iar fiindca acum se afla intr-un moment in care i s-a recomandat repaos total, controversata vedeta a decis ca merita sa se plimbe intr-un scaun cu rotile… placat cu aur de 24 de karate!

lady-gaga-wheelchair

Aflandu-se in perioada de recuperare dupa operatia la sold pe care a suferit-o recent, Lady Gaga i-a cerut lui Ken Borochov (brand-ul de lux Mordekai) sa creeze, special pentru ea… un scaun cu rotile unicat!

Rezultatul? Un model placat cu aur de 24 de karate cu scaun din piele neagra si baldachin detasabil, de asemenea confectionat din piele neagra. Mai mult decat atat, scaunul poate fi transformat in pat, atunci cand Mama Monstru simte nevoia de putina odihna.

lady-gaga-wheelchair1

„Cu siguranta nu m-am asteptat la acel apel telefonic si nu am mai realizat niciodata pana acum un scaun cu rotile, dar sunt mereu deschis provocarilor si am fost extrem de incantat sa creez ceea ce eu am denumit, cu afectiune, ‚Chariot’, un scaun perfect pentru o regina”, spune Borchov, cel care pana acum a mai lucrat pentru celebritati precum Nicki MinajKanye West sau Cher Lloyd.

lady-gaga-wheelchair2

Celebrul stilist a avut la dispozitie doar o saptamana pentru a duce la indeplinire cerinta lui Gaga. Acesta a creat un produs de lux, fiind inspirat in aceeasi masura de tronul unei regine si de gecile purtate de motociclisti.

Luna trecuta, Lady Gaga a fost supusa unei interventii chirurgicale dupa ce s-a ranit destul de grav la sold. Vedeta a fost nevoita, din acest motiv, sa-si anuleze turneul mondial.

lady-gaga-wheelchair3

Scrie un comentariu