Stiri externe

Lady Gaga sfideaza seceta! A risipit aproape 2 milioane de litri de apa la filmarile videoclipului „G.U.Y.”!

Scris de Administrator

Nici nu a lansat bine, la sfarsitul lunii trecute, cel mai nou videoclip al ei, cel la piesa „G.U.Y.”, ca Lady Gaga a reusit deja sa starneasca o multime de controverse in jurul spectaculosului filmulet. Mai exact, gurile rele sustin ca Mama Monstru ar fi folsit nu mai putin de 1.618.412 de litri de apa, pentru a umple o piscina imensa cu ocazia filmarilor, iar asta in timpul celei mai grave secete din istoria Californiei!

lady-gaga-guy1

Anumite surse sustin ca la filmarile celui mai nou clip al ei, Lady Gaga a folosit 1.618.412 de litri de apa cu clor pentru a umple imensa piscina de la Hearst Castle, netinand cont de seceta extrem de grava cu care se confrunta California si facand apa potabila de nefolosit, aceasta nemaifiind buna nici macar pentru a uda plantele.

lady-gaga-guy4

Aceste acuzatii sunt unele destul de grave in contextul actual, cand California se confrunta cu ceea ce pare a fi cea mai grava seceta din istorie.

lady-gaga-guy

In ciuda risipei de nedescris pe care presa internationala sustine ca a facut-o, Lady Gaga i-a indemnat public pe californieni sa faca tot ce le sta in putinta pentru conservarea apei in aceasta perioada critica.

lady-gaga-guy3

Acest lucru face parte din intelegerea scrisa pe care artista a semnat-o pentru a i se ingadui sa-si filmeze cel mai recent videoclip la Hearst Castle, o foarte importanta cladire istorica. De asemenea, Gaga a fost nevoita sa doneze suma de 250.000 de dolari pentru restaurarea castelului.

Scrie un comentariu