Stiri externe

Lady Gaga s-a despartit de logodnic. Cine este Christian Carino!

Scris de Ana Kozma

Lady Gaga si logodnicul ei, Christian Carino, s-au despartit la doar cateva luni dupa ce au luat decizia de a se casatori. Iata cine este barbatul care era sa o duca pe Gaga la altar!

Lady Gaga s-a despartit de logodnic. Cine este Christian Carino!

Lady Gaga si logodnicul ei, agentul de talente Christian Carino, si-au spus adio dupa aproape 2 ani de relatie. Desi zvonuri despre despartirea celor doi circulau in mass media deja de ceva vreme, reprezentantii artistei abia au cofirmat informatia.

S-ar parea ca cei doi si-au dat seama ca relatia lor nu mai functioneaza si au decis de comun acord sa se separe, fara scandal si lacrimi amare.

Nu se stie exact cand s-a produs ruptura dintre Lady Gaga si deja fostul ei logodnic, insa fanii au inceput sa vorbeasca despre o posibila despartire imediat dupa Grammy-urile din acest an.

Asta deoarece Lady Gaga a partcipat la ceremonie fara Christian Carino si, mai mult decat atat, fara sa poarte inelul de logodna. In plus, artista nu a mentionat nimic despre logodnicul ei nici in discursul de acceptare a Premiului Grammy pentru Best Pop Duo/Group Performance („Shallow”).

Christian Carino lucreaza pentru agentia de talente Creative Arts Agency, cea care o reprezinta pe Lady Gaga, iar unul dintre prietenii sai apropiati este Tommy Hilfinger.

Inainte de relatia cu Gaga, Christian a bifat o poveste de amor cu actrita Lauren Cohan, cunoscuta pentru rolul ei din serialul “The Walking Dead”.

Primele imagini cu Gaga si Carino au aparut in februarie 2017, cand solista se pregatea pentru importantul concert de la Super Bowl. Au fost vazuti cand se sarutau si isi faceau selfie-uri pe terenul de fotbal.

Lady Gaga si-a adus logodnicul la Golden Globes 2019

Lady Gaga, consolata de iubit dupa ce si-a evacuat vila din Malibu din cauza incendiilor!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

for the love of the game.

O postare distribuită de @ christiancarino pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

i like this one. congratulations, beautiful girl.

O postare distribuită de @ christiancarino pe

Scrie un comentariu