News Style Judgement

Lady Gaga, pictorial de senzatie pentru Vanity Fair!

Scris de Christian Stan

Lady Gaga a realizat un pictorial de senzatie pentru numarul din luna ianuarie 2012 al revistei Vanity Fair, semnat de faimoasa Annie Leibowitz. Stilist a fost Nicola Formichetti, iar pentru coperta revistei Gaga poarta o rochie spectaculoasa si o palarie supradimensionata, ambele create la comanda de Atelier Versace.

 

Lady Gaga uimeste din nou, intr-un pictorial senzational realizat de Annie Leibowitz pentru coperta numarului de ianuarie al revistei Vanity Fair. Pictorialul poarta amprenta stilistului Nicola Formichetti, colaboratorul apropiat al lui Gaga, iar la un moment dat artista apare goala complet in fata lui Tony Bennet.

In interviul acordat revistei, Gaga se considera neimplinita pe plan sentimental si crede ca nu-si va gasi niciodata dragostea adevarata.

,,Nu m-am simtit niciodata pretuita cu adevarat de nici un iubit pe care l-am avut. Sunt incapabila sa simt fericirea adevarata, alaturi de un barbat”, a declarat cantareata.

Lady Gaga, care a iesit recent dintr-o relatie cu Luc Carl, a declarat ca partenerii sai se simt intimidati de ea.

,,Eu am acest efect asupra oamenilor. Totul incepe bine, iar apoi, cand am o relatie propriu-zisa cu cineva care este creativ in felul sau, atractia incepe sa se diminueze. Cred ca se simt intimidati. Ajung chiar sa ma urasca. Cred ca aceasta este problema. Cred ca ceea ce ii intimideaza pe oameni nu sunt gentile mele, cu mintea mea”, a declarat artista.

Gaga are in prezent o relatie cu frumuselul Taylor Kinney, actorul din serialul „Vampire Diaries”, care a putut fi vazut si in clipul „You and I”, lansat in aceasta toamna.

Scrie un comentariu